Dodano: 2006-12-21 17:20
no ok, czyli zgadzasz się na rajd po sklepach (lumpeksach naturalnie! :twisted: ) i mały bal, by to uczcić :twisted:
Dodano: 2006-12-21 17:21
Ach!
Oczywiście :D :twisted:.
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Dodano: 2006-12-21 20:02
Ostatnio bida z nędzą...
Widziałam taki świeeeetny gorsecik...
Pytam się o cenę...
149 zł...
padam... :? :twisted:
Dodano: 2006-12-22 11:58
mnie to mówisz :?. Zdzierają z ludzi ich ostatnią kasę.
Dodano: 2006-12-22 12:06
są i u nas jakieś kiecki po 200 powiedzmy, i tak ich nikt nie kupi, ale 149 za gorset? toż jak sama nazwa mówi "używany" a ty za taką samą cenę dostaniesz w sklepie nowy...... głupota ludzka nie zna granic..... :?
Dodano: 2006-12-22 12:09
Taaak... :?.
Mam nadzieję, że u Was tak drogo nie ma, bo zbankrutuję :twisted:.
Dodano: 2007-02-20 10:02
łojoj jak ja dawno nie bylam w żadnym butiku
wybieram sie dopiero w czwartek jak bedzie nowa dostawa, przydałoby sie pogmerac troche w ciuszkach i znalesc cos ładnego.
Moja przedostatnia zdobycz to wycierane jeansy HugoBoss'a za 5 zł :D
Jakies 2 tyg temu wybralam sie do kilku lumpexów i kompletnie nic nie znalazlam :? same swetry a'la Kononowicz... :cry:
... no to jesteśmy w dupie
Dodano: 2007-02-20 10:56
o tak... takie sweterki mogą człowieka dobić.... ale to nic, mam nadzieję na sobotę i pokonanie wszystkich starych rur i wygrzebanie sobie czegoś porządnego :wink:
Dodano: 2007-02-22 00:47
Ja mam z lumpeksu taką fajną sukienkę, którą kiedyś dostałam od babci
Właściwie, to nie jest sukienka, tylko bluzeczka i długa spódnica do kostek, którą muszę nieco przerobić, bo są naszyte jakieś kawałki materiału, które miały wyglądać jak róże, ale komuś te róże nie wyszły
Cena: 20 zł :twisted:
Dodano: 2007-02-23 10:27
heh... no wiesz nie zawsze wszystko ludziom wychodzi jakby chcieli
ale napewno ją przerobisz i powstanie nowe cudeńko :D
ja wczoraj kupilam świetne rękawiczki :D cena 72 gr
coprawda są na zime a nie żedne gotyckie
kolor śliwkowy, z wełenki bodajze, długie :) cieplutkie
i nic wiecej nie znalazlam niestety 
Dodano: 2007-02-24 14:46
a ja znalazłam świetną koszuklę (NOWIUTEŃKA!!!! :D ) Jägermeister na ramionczkach :twisted: Achtung : wild! 8)
Dodano: 2007-03-13 18:05
ja dostałam takie fajne czarne jeansy i przerobiłam je trochę na cyber ^^
Dodano: 2007-04-05 19:13
No ja znalazłam w ciuchlandzie taki za***isty gotycki gorsecik :D:D:D
"Nie... Impreza odpada. Trzeba by mu coś pokazać". "OK. Pokażę mu dupę".
Dodano: 2007-04-05 21:53
w magicznych sklepach szperakach u nas można czasem tak przejebane rzeczy znalesc, że aż mózgiem rusza. Ja osobiście wytargałem ze dwie bluzy Kreatora (w tym jedna z płyty Endorama;/ zaraz do roboty ją wziołem bo takiego shitu nosić niebede), zajebiste gumy znalazłem, fes przejebaną skóre. i wszystko za tak niewielką cene Uwilbiam te sklepy;]
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-04-10 09:44
Oooo, temat lumpeksowy :D Uwielbiam nurkowac w skrzyniach i miedzy wieszakami :D Szukanie w lumpeksach uwielbiam za sam rytual, bo zazwyczaj i tak nic dla siebie znalezc nie moge. Heh, moze kiedys otworze interes lumpeksiarski mara lump sp.z o.o. :lol: I podbije tym rynek 8)
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2007-05-05 20:56
ja za 2 zł wychaczyłam ostatnio koszule z krótkim rekawem, stan po prostu idealny :D motorhead. Wlasciwie to meska koszula... ale tak mi sie spodobala ze wzielam :D sprezentuje ją jakiemsu Ziomkowi :)
Jesli chodzi o damskie ciuszki to ostatnio cos u mnie krucho :? nie moge znalezc nic fajnego
ogolnie malo ciekawych ubranek... po maturze wybiore sie na LumpexTour po 3miescie :D:D
Dodano: 2007-05-06 14:25
właśnie... lumpex tour by się przydał... tylko nawetnie ma z kim... kto chce ze mną wyskoczyć tu i ówdzie?? :wink:
Dodano: 2007-05-06 15:30
Huh... ja w lumpeksie nigdy nie byłem. albowiem od najmłodszych latek mamusia mnie uczyła ze nigdy nie wiadomo skąd te rzeczy tam sie wzięły ^_^ Mimo to bym sie wkoncu do jakiegoś wybrał... płaszczyk szukam.
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Dodano: 2007-05-08 11:48
Jak mi ktoś pokaże gdzie jest jakiś dobry lumpeks to sie mogę ruszyć ^_^
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Dodano: 2007-05-16 18:53
Elvis, jesli zawitasz do 3miasta to razem mozemy poszukac czegos
dziś znalazlam fajna biała bluzeczke... moze nic niezwyklego ale powstanie na niej mega arcydzielo :D kumpel namaluje mi motyw z poprzedniej płyty Pneumy - "Kokon" ah marzenie. Ponadto znalazlam calkiem fajną czerwoną spódniczkę w kratę :)
Życze Wam owocnych łowów :D
Dodano: 2007-06-19 11:23
Kurcze, ostatnio takie zajefajne ciuchy znajduje że głowa mała
po prostu lodzio miodzio! :D